augustus 2015

Innclose ontwerpt voor haar opdrachtgevers behuizingen in een 3D tekenprogramma. Hierdoor ontstaat een perfect passende behuizing die aansluit op de machine als een goed passend maatkostuum.

 

Tijdens de ontwerpfase worden de ontwerpdetails over-en-weer tussen onze opdrachtgever en de engineers van Innclose uitgewisseld door middel van step files of SolidWorks bestanden.

 

Door deze werkwijze is voor Innclose direct zichtbaar hoe wij de meest ideale omkasting kunnen ontwerpen die optimaal aansluit op ieder afzonderlijk machineontwerp. Hierdoor worden fouten tijdens de productie of installatie uitgesloten, waardoor er tijd en geld wordt bespaart. Het voordeel van het ontwerpen in 3D vertaalt zich dus door naar een direct voordeel voor onze klanten. Namelijk minder tijd, minder kosten en minder risico dan wanneer er met standaard panelen en deuren wordt gewerkt, die zijn getekend in een 2D pakket.

 

Ook profiteren van onze expertise? Maak kennis met de enthousiaste en flexibele engineers van Innclose en ervaar de voordelen tijdens de ontwerpcyclus van uw machinebehuizing.