Wanneer hygiëne en kwaliteit belangrijk zijn

Binnen de farmaceutische industrie en laboratoria zijn thema’s als hygiëne en kwaliteit van doorslaggevende betekenis. Mede door de strenge regulering in de branche groeit de vraag naar cleanrooms met faciliteiten. Over het algemeen komen alleen cleanrooms met de hoogste ISO-classificatie (ISO 14644-1/3) nog in aanmerking.

Topkwaliteit

Innclose ontwerpt en bouwt cleanrooms op maat met die internationale standaard ISO 14644-1/3. Voor alle high care ruimtes of high risk afdelingen krijgt u een concept dat uitblinkt in efficiency. Het cleanroom concept (met GMP certificaat) dat in Duitsland is ontwikkeld, heeft zich wereldwijd bewezen. Wanden, kozijnen, vensters en beloopbare plafonds zijn volledig naadloos. Dat laatste is belangrijk voor het uitbannen van contaminaties, zoals bijvoorbeeld vaccinbesmetting.

Toepassingen

De cleanrooms van Innclose zijn geschikt voor verschillende toepassingen én markten. We noemen de farmaceutische industrie, de biotechnologie, de nanotechnologie, micro-elektronica, de top van de food industrie, de gezondheidszorg en andere hoogwaardige industrieën.

IN CASE OF CLEANING ISSUES. Neem contact op: +31 (0)88 77 44000.