Wanneer een ultraschone omgeving topprioriteit is

Binnen de micro-elektronica, nano- en semiconductor industrie is het werken in een ultraschone omgeving topprioriteit. Met de bouw van een stofarme werkruimte oftewel een cleanroom kunt u stofdeeltjes uit de lucht verwijderen en houdt u de luchtvochtigheid en temperatuur perfect onder controle.

Elk proces is uniek

Vrijwel geen proces is identiek. Daarom komen onze engineers graag bij u langs om ter plekke te beoordelen wat de meest innovatieve en efficiënte oplossing is.

Modulaire cleanroom

Innclose cleanrooms zijn modulair. Dit betekent dat alle componenten vooraf op maat worden geëngineerd en worden geprefabriceerd. Daardoor bouwen we de cleanroom schoner en sneller op zonder uw bedrijfsprocessen te verstoren. Nog een bijkomend voordeel? Een modulaire cleanroom is eenvoudig uit te breiden, te verplaatsen en in te delen.

Wanden, vloeren en plafonds

U kunt kiezen uit verschillende wand-, vloer-, en plafondsystemen. Kies bijvoorbeeld voor een volledig beloopbaar plafond. Ook een antistatische vloerafwerking en/of verhoogd vloersysteem is mogelijk, net zoals het voorzien van aarding (ESD).

IN CASE OF SPECIAL HYGIENE NEEDS. Neem contact op: +31 (0)88 77 44000.