Hygiëne in de zorg

Hygiëne in de zorg is een belangrijk aandachtspunt. De bereidende apotheek, de Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA), de grootkeuken, het mortuarium; het zijn ruimtes waarin hygiëne, luchtkwaliteit en reinigbaarheid belangrijk zijn. Daarom vraagt het beheersen van stof, temperatuur en luchtvochtigheid logischerwijs om een hygiënische schil. Innclose ontwerpt en bouwt cleanrooms en high care koelcellen die uitblinken in efficiency.

Internationaal concept

Het concept waarmee wij werken, heeft zich wereldwijd in de praktijk bewezen. De materialen en technologieën zijn vervaardigd in Duitsland. We gebruiken uitsluitend componenten van de beste kwaliteit. Ontwerp en installatie verlopen door prefabricatie in onze eigen fabriek. Daardoor worden bij installatie uw bedrijfsprocessen zo min mogelijk verstoord.

Cleanroom

De Innclose cleanrooms zijn volledig naadloos, wat de kans op contaminatie verder verkleind. Op grond van uw eisen en wensen ontwikkelen we een cleanroom die voldoet aan de internationale standaard ISO 14644-1/3. Net zoals uw CSA verdient uw bereidende apotheek dit hoge afwerkingsniveau.

High care koelcel

Voor het veilig bewaren van gereed product en voedingsmiddelen is goede koeling onontbeerlijk. Bewaren onder de voorgeschreven temperatuur voldoet meestal niet! Goed kunnen schoonmaken en duurzaamheid van materialen tellen zeker mee. Daarom zijn de Innclose high care koel- en vriescellen voorzien van volledig geïntegreerde ronde wandaansluitingen en een zogenoemde foodsafe coating van 180 mu. Worden de koelcellen in een mortuarium toegepast, dan gelden weer andere hygiënische aspecten zoals het voorkomen van besmetting van uw medewerkers.

IN CASE OF MEDICAL HYGIENE NEEDS. Neem contact op: +31 (0)88 77 44000.