Gerelateerde producten
Gerelateerde cases
Gerelateerde toepassingen
Gerelateerde branches
Neem contact op Bel ons
september 2016

Topkwaliteit is het uitgangspunt van Innclose. Daarom hebben wij ervoor gekozen het Duitse Ilkazell te vertegenwoordigen in de Benelux. Als producent van monoblock cleanroomsystemen biedt Ilkazell wand- en plafondsystemen bekleed met gecoat staal en voorzien van een kern van polyurethaan of steenwol. Uiteraard worden alle cleanrooms geleverd met GMP-certificaat.

 

Topsegment

Als innovatieve speler op de Duitse markt levert Ilkazell aan gerenommeerde bedrijven zoals Novartis, DSM, Behring, Bayer en diverse Universiteitsklinieken. Binnen de Benelux maakt Innclose gebruik van deze expertise. Wij richten ons enerzijds op de samenwerking met adviseurs en installateurs van cleanrooms en anderzijds op eindafnemers in de voedingsmiddelenindustrie, de micro-elektronica, de farmaceutische industrie, laboratoria en apothekers. Iedere doelgroep heeft haar eigen eisen en wensen. Onze branche gespecialiseerde adviseurs begeleiden de klanten van plan tot realisatie van de cleanroom.

Geschikt voor alle cleanroom-classificaties

Welke detailkeuzes gemaakt worden in het ontwerp van de cleanroom is afhankelijk van het programma aan eisen van de klant. Met ons systeem zijn alle cleanroom-classificaties te realiseren van high-care food tot klasse 1 volgens NEN-EN-ISO 14644-1:1999.

 

Vlak en functioneel

Iedere cleanroom is maatwerk. Bij Innclose kunt u kiezen uit een ruim pallet aan detailoplossingen.  Zo kunnen de wandpanelen onder meer voorzien worden van mantelbuizen voor bekabeling, geïntegreerde retourkanalen en flush ramen en deuren. Plafonds voeren we als niet beloopbaar rasterplafond uit of als beloopbaar panelenplafond. LED-verlichting en sparingen voor luchtinlaat worden uiteraard vlak in het plafond opgenomen zodat optimale reiniging mogelijk is.

 

Grote raampartijen

Uniek zijn de grote raampartijen die naadloos in de wanden geïntegreerd kunnen worden. Hierdoor creëren we daglicht en openheid van werkprocessen met de hoogst mogelijk hygiëne. Vanzelfsprekend levert Innclose ook cleanroom draai- en schuifdeuren. Ook die kunt u in volglazen uitvoering krijgen.