juli 2015

Sinds 1 juli is Koen Wenting werkzaam als Trainee bij Innclose in Aalten.

 

Hij stelt zich graag aan u voor:

“Sinds kort sta ik ‘s ochtends vroeg te popelen om mijn kennis, ervaring en energie in te zetten voor Innclose. Na mijn studie Technische Bedrijfskunde aan het Saxion in Deventer ben ik op zoek gegaan naar een geschikte stageplaats. Ik zocht bewust een MKB bedrijf met een leuk team waar ik de door mij opgedane kennis in praktijk kan brengen.

Omdat Innclose zich enerzijds richt op het ontwerpen en bouwen van machinebehuizingen en anderzijds op de uraniumverrijking, zijn er voldoende uitdagingen. We leveren niet zomaar een machine omkasting. Wij zorgen er met onze maatwerk machinebehuizingen voor dat er een veilige werkomgeving wordt gecreëerd die door bovendien een verhoogde efficiency bijdraagt aan rendementsverbeteringen bij onze opdrachtgevers. Zo snijdt het mes aan twee kanten: de werkomgeving wordt beter en veiliger, en de opdrachtgever verdient zijn investering terug met een efficiënter productieproces. Te denken valt aan machinebehuizingen die zorgen voor de optimale geluidsabsorptie èn geluidsisolatie; vaak gecombineerd met thermische isolatie. Maar ook droogtunnels, testkasten en hotboxen behoren tot de oplossingen die Innclose ontwerpt en levert aan haar klanten.

 

Als Trainee ga ik me straks bezighouden met het verder professionaliseren van het kwaliteitsmanagement, LEAN en MVO. Ik ben gedreven en vind het een uitdaging om de lat steeds hoger te leggen voor mezelf en het team.

Techniek en bedrijfskunde hebben mijn interesse. Dat kan ik hier volop benutten. Een hecht team binnen Innclose, met ieder zijn eigen specialisatie, dat bijzonder gemotiveerd opdrachtgevers over de hele wereld bedient. Ik ben trots dat ik deel uit mag maken van dit team.

 

De komende weken ga ik nader kennismaken en meelopen met alle collega’s, zodat ik na de zomervakantie vol aan de slag kan.”