Gerelateerde cases
Gerelateerde branches
Neem contact op Bel ons
december 2016

Innclose levert koel- en vriescellen die gemakkelijk modulair zijn op te bouwen met een pen-haak systeem. Omdat onze cellen vlot en eenvoudig te reinigen zijn, creëert u met minder moeite grandioze hygiënische omstandigheden. Daarbij worden de cellen exact op elke gewenste maat geleverd. Dit zijn enkele redenen waarom internationaal opererende farmaceutische bedrijven dit concept tot hun standaard koelruimte hebben verkozen.

Afgeronde hoeken

Onze koel- en vriescellen zijn uitgevoerd met een antislip RVS vloer met volledig afgelaste en afgeronde hoeken. Daardoor is vuilafzetting eenvoudiger en sneller te verwijderen. U bepaalt of de vloer ook geschikt moet zijn voor hoge (punt)belasting. Nog een uniek kenmerk zijn de afgeronde wanden waardoor vuilophoping in de hoeken niet kan voorkomen.

 

Hygiënisch topproduct

U krijgt het absolute neusje van de zalm! Daarom zijn onze hygiënische cellen op maat uitermate geschikt voor laboratoria, de zorg, de farmaceutische industrie, cleanrooms én de top van de foodsector. Ook kunt u deze koel- en vriescellen krijgen met maritieme USPH / USPHS (US Public Health Service) normering zodat ze geschikt zijn voor onder meer (cruise)schepen.

Omdat de isolatiewaarde hoog is, is het energieverbruik optimaal. Daar komt nog bij dat de wand-, plafond- en vloerpanelen leverbaar zijn tot 6 meter lengte.

 

Laat u verrassen door de talloze product- en uitvoeringsmogelijkheden van ons hygiënische koel- en vriescelconcept. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.