Gerelateerde cases
Gerelateerde toepassingen
Gerelateerde branches
Neem contact op Bel ons
december 2015

Speciaal voor de voedingsmiddelenindustrie heeft Innclose een geïsoleerde draaideur ontwikkeld die écht hygiënisch is. Tot nu toe zijn er alleen deuren te verkrijgen met deurrubbers die met een zogenaamd “C-profiel” worden bevestigd op het deurblad. In dit C-profiel en tussen de rubbers kan gemakkelijk vuil hechten en dit levert een gevaar op voor de voedselveiligheid.

 

De hygiënische deuren van Innclose zijn vervaardigd van RVS en zijn volledig naadloos. De deuren zijn rondom afgelast waardoor een gladde, ééndelige constructie ontstaat die gemakkelijk te reinigen is. Het afdichtingsrubber wordt direct op het deurblad aangebracht zodat bacteriën geen kans hebben om zich te nestelen. De deuren zijn ongevoelig voor vocht en bestand tegen schoonmaakmiddelen. Dit maakt dat ze bijzonder geschikt zijn voor de voedingsmiddelenindustrie en voor high care ruimtes.

 

De hygiënische deuren kunnen niet alleen worden ingezet voor koel en vries in onder andere koeltunnels en spiraalvriezers, maar ook in warme omgevingen, zoals blancheerlijnen en droogtunnels. De deuren worden op klantspecificatie vervaardigd en zijn leverbaar met diverse mogelijkheden aan deurbeslag.

 

Met deze ontwikkeling heeft Innclose een unieke deur ontworpen die zeer eenvoudig te reinigen is, geen onderhoud vergt en die voldoet aan de laatste hygiëne eisen.