Gerelateerde producten
Gerelateerde cases
Gerelateerde toepassingen
Gerelateerde branches
Neem contact op Bel ons
april 2016

De kogel is door de kerk; Innclose gaat het Duitse bedrijf Ilkazell vertegenwoordigen in de Benelux. Wij zijn al jaren fan van de producten die dit oerdegelijke en zeer innovatieve Duitse bedrijf produceert. Ze ademen stuk voor stuk kwaliteit uit en zijn gericht op toepasbaarheid. Wij zijn blij en trots dat Ilkazell voor Innclose heeft gekozen.

 

Ilkazell heeft zo’n 100 mensen in dienst en is gevestigd in Zwickau nabij de Tsjechische grens. Al meer dan 60 jaar richt dit bedrijf zich op de ontwikkeling en productie van complete cleanrooms, testkamers en koel- en vriescellen op maat. Duitse producten hebben wereldwijd een degelijk imago en dat beeld is zeker van toepassing op de producten van Ilkazell. De sandwichpanelen met pen-haak verbinding (camlocksluiting) die Ilkazell produceert, zijn eenvoudig te monteren en demonteren, en sluiten perfect. In tegenstelling tot andere fabrikanten produceert Ilkazell deze panelen op iedere gewenste lengte of breedtemaat. De cleanroompanelen met een kern van PU of minerale wol zijn leverbaar tot 6 meter lengte en hebben een GMP certificaat. De plafondsystemen met geïntegreerde LED-verlichting zijn zowel beloopbaar als niet beloopbaar in het leveringsprogramma voorhanden. Vensters, kozijnen en deuren kernmerken zich door de vlakke manier van aanbrengen in de wanden.

Voedingsmiddelen- en automobielbranche

Door de speciale opbouw van de cleanroompanelen zijn deze ook uitermate geschikt voor toepassing binnen de voedingsmiddelenverwerkende industrie. Omdat Ilkazell barst van de technische knowhow en uitblinkt in innovatie, zijn ze ook in staat testkamers voor onder meer de automobielindustrie te bouwen. De testkamers kunnen een temperatuurbereik aan van -70 ◦C tot +180 ◦C.

 

Assortiment en samenwerking met mogelijkheden

Flexibel zijn ze ook bij Ilkazell. Hun engineers en die van ons hebben duidelijk een klik met elkaar; spreken dezelfde taal. Dat laatste is ook een groot pluspunt in de samenwerking. Daar komt bij dat alle producten van Ilkazell op maat en naar wens van de klant geproduceerd kunnen worden. Kortom; we hebben een mooi assortiment en een fijne leverancier in huis gehaald.

 

De Ilkazell-producten hebben wij inmiddels geïntegreerd in ons hoogwaardige assortiment dat wij wereldwijd aan onze opdrachtgevers aanbieden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die het Ilkazell assortiment biedt? Bel ons gerust. Meer informatie over de producten van Ilkazell treft u ook aan op hun website .