Gerelateerde branches
Gerelateerde referenties
Neem contact op Bel ons
juli 2014

Innclose heeft weer een nieuwe serie UF-6 stations voor Urenco USA succesvol afgeleverd. Deze containerkasten zullen de komende maanden door het Achterhoekse bedrijf worden geïnstalleerd en gebruiksklaar worden opgeleverd. Het komende jaar zal door Innclose hard worden gewerkt aan de tweede serie van deze omvangrijke opdracht. De stations worden door Urenco USA gebruikt voor het produceren van grondstof voor het opwekken van energie. Dit is al de 5e keer dat Innclose een dergelijke grote opdracht in de wacht heeft weten te slepen.

Urenco USA is gevestigd in Eunice in New Mexico en zij verrijkt uranium voor kernenergiecentrales door middel van de centrifugetechnologie. Binnen het uranium scheidingsprocedé neemt Innclose een belangrijke positie in als buitengewoon leverancier van UF6 stations. Deze stations zorgen voor het optimaliseren van het productieproces door het gecontroleerd en veilig transformeren van uranium hexafluoride (UF6) van vaste stof naar gasvorm en andersom.

In nauwe samenwerking met CTG, het technologiebedrijf van Urenco, heeft Innclose een nieuwe generatie stations ontwikkeld. Op de foto’s staan enkele van onze collega’s trots voor de eerste serie stations.