Gerelateerde producten
Gerelateerde cases
Gerelateerde toepassingen
Gerelateerde branches
Neem contact op Bel ons
juni 2016

 

Sinds april 2016 vertegenwoordigen wij het Duitse bedrijf Ilkazell in de Benelux. Trots en blij zijn we dat Ilkazell voor Innclose heeft gekozen.

 

Deze samenwerking biedt volop nieuwe kansen voor beide bedrijven. Dat voelt héél goed. Naast de sectoren machinebouw, voedingsmiddelen, olie en gas en nucleair kunnen we met de Ilkazell-producten ook de gezondheidszorg en farmacie bedienen.

 

Schone ruimten voor gezondheidszorg en farmacie

Ilkazell levert cleanrooms aan grote Duitse bedrijven zoals Novartis, DSM, Behring, Bayer en diverse universiteitsklinieken. Dit feit alleen al bewijst dat hun oplossingen kwalitatief hoogwaardig zijn. In tegenstelling tot wat Ilkazell in Duitsland doet - het ontwerpen, fabriceren en installeren van cleanrooms bij multinationals - richten wij ons op het samenwerken met adviseurs en installateurs van cleanrooms. Met hen willen wij cleanrooms ontwerpen en installeren voor opdrachtgevers in het midden- en kleinsegment zoals de farmaceutische industrie, ziekenhuisapotheken en het topsegment in de voedingsmiddelenindustrie.

 

GMP-certificaat

De productrange van Ilkazell voorziet in nogal wat opties en uitvoeringsvarianten. Zo kunnen we  cleanroomsystemen leveren als monoblocksysteem bekleed met staal, met een polyurethaan kern of een kern van steenwol. Alle cleanrooms worden geleverd met het GMP-certificaat.

 

Cleanroom validatie

Wanneer Innclose een cleanroom heeft gebouwd, komt een gekwalificeerd technicus de schone ruimte valideren en voltooien. Onze modulaire cleanrooms kunnen worden vervaardigd in uiteenlopende klassen.

 

Innclose levert en monteert

De rol van Innclose is het leveren én monteren van een robuust en compleet systeem. Zo’n cleanroom-oplossing kan bestaan uit wand- en plafondpanelen, draai- en schuifdeuren, verlichtingsarmaturen en andere accessoires voor luchtbehandeling en leidingen. Willen onze opdrachtgevers een doorgeefkast of materiaalsluis met interlockfunctie? Zulke opties kunnen in de fabriek van Ilkazell standaard worden ingebouwd.

 

Vlak en functioneel

Net als de ontwikkelaars bij Innclose, houden ze bij Ilkazell niet van randjes. Deze zienswijze komt onder meer tot uiting in het deurenprogramma. Een deurkozijn en deurblad sluiten volledig vlak aan op het wandpaneel. Het is een functionele en doordachte oplossing! Ook deze cleanroomdeuren maken onderdeel uit van het totaalconcept.

Bent u op zoek naar een cleanroom? Ik deel mijn enthousiasme over de Ilkazell-producten graag met u. Neem gerust en vrijblijvend contact op. Ik vertel u alles wat u weten wilt!

 

Matthieu Janse
Sales Manager