Van overlast tot werkplezier

Geluidsoverlast is niet alleen hinderlijk, het kan ook gezondheidsklachten in de hand werken. Er zijn nogal wat processen die de wettelijke geluidsnormen overschrijden. Bij machines en installaties die veel geluid produceren, zijn wij in staat met een combinatie van geluidsisolatie, geluidsabsorptie en -afscherming, de geluidsbelasting te reduceren. Zo verbetert u de werkomstandigheden van uw mensen waardoor hun arbeidseffectiviteit verhoogt.

Maatwerkoplossingen

Geluidswerende omkastingen, plafonds, deuren en panelen die Innclose levert, zijn altijd toegesneden op uw specifieke situatie en proces. Bij een akoestische behuizing of omkasting kunt u rekenen op een uitstekende bereikbaarheid van de machine. Met andere woorden; bij onderhoud van de machine komt u geen obstakels tegen die deze technische klus lastiger maakt.

INNCLOSE Geluid

Lawaaibestrijding in natte ruimtes

De geluidsisolerende oplossingen die wij ontwerpen en installeren voor natte ruimtes zijn uniek in hun soort! De geluidsisolerende wanden en plafonds, die u ook hygiënisch kunt toepassen, zijn namelijk met hoge druk nat te reinigen. Daarom zijn deze wanden en plafonds uitermate geschikt voor de food industrie of pas ze toe op plaatsen waar hygiëne belangrijk is.

Geluidsmeting

Is sprake van geluidsoverlast? Dan wilt u weten waar u aan toe bent. De Innclose experts voeren een geluidsmeting uit en geven vervolgens een gedegen advies dat past bij uw situatie. Na het plaatsen van de geluidswerende oplossing, voeren we de meting opnieuw uit. Want meten is weten.

IN CASE OF NOISE DISTURBANCE. Neem contact op: +31 (0)88 77 44000.