Nederland vergrijst en dat beïnvloedt de inrichting van de samenleving. Een voorbeeld is de groei van maaltijdservices. Steeds meer mensen zijn er afhankelijk van. Bij het bereiden van maaltijden is hygiëne superbelangrijk. Dat wordt nóg belangrijker als de maaltijden bestemd zijn voor zieken en ouderen.

Grootkeukenhygiëne verbeteren

In de grootkeuken van een zorginstelling of ziekenhuis worden maaltijden bereid voor zieken en ouderen. Juist voor deze kwetsbare mensen kunnen de omstandigheden waaronder dat gebeurt, van levensbelang zijn. Hoe kunt u de hygiëne in een grootkeuken naar een hoger plan tillen? Bijvoorbeeld door gebruik te maken van wanden, ramen, deuren en plafonds van het Innclose monoblock cleanroomsysteem. Alle benodigde voorzieningen zoals leidingen voor elektra, afvoeren en data worden in de wanden opgenomen. Hierdoor is de kans op vuilophoping uiterst gering en is het reinigen van de ruimte gemakkelijker.

Betere voedselveiligheid

De hygiënische omstandigheden in de grootkeuken verbeteren? Kies voor flush gemonteerde aansluitingen van ramen, deuren, geïntegreerde leidingen en betere conditionering van de lucht. Met deze aanpassingen creëert u meer voedselveiligheid.  

IN CASE OF FOOD SAFETY. Neem contact op: +31 (0)88 77 44000.