Gerelateerde cases
Gerelateerde branches
gerelateerd nieuws
Neem contact op Bel ons

 

Hazard Analysis and Critical Control Points, beter bekend als HACCP, wordt nogal eens gezien als iets waaraan een organisatie kan voldoen. Veel beter kan HACCP worden omschreven als een kwaliteitssysteem waarin u uw eigen processen in kaart brengt. Benoem hierin ook de kritische plaatsen binnen het productieproces.

BRC

British Retail Consortium is een GFSI (Global Food Safety Initiative) erkende standaard die eist dat binnen het bedrijf HACCP wordt toegepast.

Wat is het effect van HACCP en BRC

Mooie begrippen; HACCP en BRC, maar wat moet ú ermee? Terecht eisen afnemers dat uw producten voldoen aan een hoge standaard, en u wilt niets liever dan veilig produceren en dat smaakvolle product bereiden. De toegevoegde waarde van de Innclose specialist voor HACCP en BRC? Hij kent alle ins en outs van de wet- en regelgeving over bouwmaterialen en het bouwproces van een cleanroom of high care ruimte voor food.

Critical control points?

Zo kijkt de Innclosse specialist heel gericht naar Critical Control Points binnen de foodprocesgang. Na zijn grondige analyse maakt u betere keuzes.

IN CASE OF FOOD SAFETY NEEDS. Neem contact op: +31 (0)88 77 44000.