Een nieuw woord binnen de wereld van food; high care couveuse, maar wat is het? Om het foodproduct veilig te stellen, worden binnen de voedselindustrie productieomgevingen ontworpen die gekoeld zijn.

Deze aanpak is niet alleen economisch en milieutechnisch onverstandig, ook hygiënisch en arbo-technisch is het niet de beste manier. Innclose kiest bewust voor het inkapselen van processen; de zogenoemde high care couveuse.

Voordelen high care couveuse

Bij een ingekapseld foodproductieproces staat uw medewerker erbuiten. U kunt zich voorstellen dat dit het meest hygiënisch is, omdat de mens nu eenmaal de grootste vervuilingsbron is binnen een high care ruimte. Nog wat voordelen van high care couveuse? De temperatuur buiten de high care couveuse kan omhoog en daar varen uw medewerkers wel bij. Arbo-technisch verzamelt u ook pluspunten. En die lagere energierekening is natuurlijk ook aantrekkelijk.

Bent u geïnteresseerd in zo’n high care couveuse of wilt u laten analyseren wat zo’n oplossing oplevert? Dat zoeken wij graag samen uit!

IN CASE OF FOOD SAFETY NEEDS. Neem contact op: +31 (0)88 77 44000.