Het cleanroomsysteem

Innclose is specialist in modulaire cleanroomoplossingen. Neemt u alleen genoegen met de beste kwaliteit? De ILKAclean wand- en plafondsystemen binnen het zelfdragende monoblock systeem bestaan uit een geïsoleerde kern, met aan beide zijden hoogwaardig afgewerkte staalplaten die rondom zijn omgezet. Ze zijn volledig glad en strak, wat geheel diffusiedicht is. U kunt ze goed reinigen (VHP bestendig), zijn geschikt voor alle cleanroom classificaties en worden geleverd met GMP certificaat.

Voordelen monoblock systeem

Er zijn twee manieren om een cleanroom op te bouwen; het 2-schalige systeem en het modulaire monoblock systeem. Heeft u een bestaande bedrijfshal of productieruimte waarin u een cleanroom of stofarme werkruimte wilt opbouwen? Kies dan voor een modulaire cleanroom oplossing. Ze zijn eenvoudig uit te breiden, te verplaatsen en in te delen.

INNCLOSE Hygiene

Technische cleanroom feiten

Het omrandingssysteem van het wandsysteem, in combinatie met de montageklemmen, waarborgt een constante vaste voeg van 3 tot 4 millimeter. U kunt de cleanroom krijgen zoals u hem hebben wilt. Dat komt onder andere door de speciale hoek en de T- en kruisprofielen die het mogelijk maken een uniek ontwerp te maken. Voor de isolatie van de wanden en plafond kiest u uit polyurethaan of onbrandbare minerale wol.

Hygiënische cleanroom feiten

In een cleanroom moeten uw mensen met plezier én veilig kunnen werken. Daarom let Innclose op het volledig naadloos integreren in de wandpanelen van benodigde media, medische gassen, luchtafvoer en andere aan- en afvoerleidingen. Wilt u later wijzigingen doorvoeren of uitbreiden? Geen probleem; we schuimen loze leidingen en inbouwdozen in de wanden. Zo is uw cleanroom ook klaar voor de toekomst.

Voedselveilige machinebehuizingen

Voedselveiligheid is in de food industrie een niet te onderschatten aandachtspunt. Ook de overheidsbemoeienis op dit punt is streng. Dat is logisch, want veilig produceren van voedsel is van invloed op de volksgezondheid. Innclose levert voedselveilige, isolerende machinebehuizingen die voldoen aan alle wet- en regelgeving. U krijgt vlakke oppervlakken zonder randen en naden, afgeronde hoeken, geheel afgelaste paneeldelen en flush gemonteerde vensters. Vanzelfsprekend zijn onze oplossingen op maat.

Contaminatie voorkomen

Wilt u contaminatie van producten en productstromen verder terugdringen? De omkastingen die Innclose ontwerpt en produceert, zijn hygiënisch en goed te reinigen (ook met hoge druk). Bovendien kunt u rekenen op een uitstekende bereikbaarheid van uw productielijn of machine. Met andere woorden; bij onderhoud komt uw technische dienst geen obstakels tegen die de klus lastiger maakt.

IN CASE OF HYGIENE NEEDS. Neem contact op: +31 (0)88 77 44000.