Kennis en verantwoordelijkheid

Innclose kiest voor een integrale benadering van uw beschermings- en behuizingswensen. We kijken goed naar uw productieomgeving of project. Met kennis en verantwoordelijkheidsgevoel bieden we vervolgens een innovatieve oplossing. We maken de behuizing zo zwaar en duurzaam als nodig is of zo licht en efficiënt als het kan.

Investeren in innovatie

Innclose investeert sterk in zijn innovatief vermogen. Kennis vanuit onze eigen R&D, klantwensen en ervaringen uit de praktijk combineren we in slimme en vernieuwende producten, systemen en samenwerkingsverbanden.

INNCLOSE Oplossingen

Innovatie in de praktijk

Een machinebouwer die productielijnen bouwt voor de chocolade-industrie had een probleem met geluidsoverlast. Die overlast werd veroorzaakt door de installatie die de lucht uit de chocolade trilt. Hij zocht naar een hygiënische behuizing die het geluid kon terugdringen tot onder de wettelijke norm. Niets was effectief, totdat de hulp van Innclose werd ingeroepen. Onze engineers hebben een behuizing ontworpen met geïntegreerde hygiënische geluidsabsorbers. Deze zijn naadloos opgenomen in de behuizing en reinigbaar met hoge druk tot 60 Bar. De absorbers zorgen voor voldoende geluidsreductie zodat het geluid de gehele productielijn onder de wettelijke norm blijft.

IN CASE OF INNOVATION. Neem contact op: +31 (0)88 77 44000.