Het lichaam van een overledene moet niet alleen gekoeld worden, het moet ook toonbaar blijven. Dat laatste helpt nabestaanden bij hun verwerkingsproces. Onze jarenlange ervaring in het bouwen van koelcellen in mortuaria zetten we graag in.

Arbo

Bij het ontwerpen van een mortuariumconcept kijken we nadrukkelijk naar arbo gerelateerde zaken. Zwaar werk voorkomen en de ruimte gebruiksvriendelijker indelen, zijn enkele uitgangspunten.

Samen

Heeft u specifieke wensen of ervaart u knelpunten in de huidige opzet van uw mortuarium? Praat er over met onze vakmensen! Innclose beperkt zich niet tot het leveren en installeren van de koelcel. Ook leveren wij rollenbanen, hefwagens en schalen.

Deuren en luiken

Omdat elke ruimte anders is, kiest u bij ons uit verschillende concepten zoals boven elkaar geplaatste luiken met achter elk luik plaats voor een overledene. Ook schuif- en draaideuren zijn mogelijk. Liever schuif- en draaideuren? Houd dan rekening met de grote opening die ontstaat bij het openen, waardoor de temperatuur tijdelijk stijgt.

Koelcel op borsthoogte

Een koelcel waarin de overledenen in de kist op schaarwagens naast elkaar liggen, zorgt voor een beter overzicht en voorkomt het zogenoemde boven het hoofd werken.

IN ANY CASE. Neem contact op: +31 (0)88 77 44000.