Vertrouwd met uraniumverrijking

Innclose is partner van dé toonaangevende bedrijven die zich wereldwijd bezighouden met het verrijken van uranium voor de energieproductie. Die positie hebben wij verworven door de ontwikkeling van isotoop scheidingsinstallaties die het mogelijk maken om verarmd uranium (uraniumhexafluoride / UF6) op een veilige, meetbare en efficiënte wijze om te zetten van vaste vorm naar gasvormig en weer terug.

UF6 Stations

Ruim 20 jaar leveren wij isotoop scheidingsinstallaties, ook wel UF6 Stations genoemd, die wereldwijd worden toegepast in de uraniumindustrie. Een UF6 Station bestaat uit een geïsoleerde behuizing met een nauwkeurig weegsysteem, luchtbehandeling en elektrische installatie. Innclose ontwikkelde dit product en heeft het door de jaren heen steeds verder verfijnd. De hoge nauwkeurigheid en veiligheid van dit systeem heeft ervoor gezorgd dat wij marktleider zijn met dit product.

INNCLOSE Straling

AGV Transporter voor UF6 Cilinders

Voor het beladen en uitladen van de UF6 cilinders in en uit de Stations ontwikkelde Innclose een AGV Transporter die volledig zelfstandig kan rijden via inductielijnen in de vloer of met behulp van laserbesturing. Verder beschikt de Transporter over sensoren die rondom waken naar obstakels in de buurt. De ingebouwde gyroscoop zorgt ervoor dat bij een onregelmatig vloeroppervlak toch volledig vlak geladen kan worden. De Transporter kan zowel binnen als buiten rijden en is bestand tegen vocht. Alle elektrische kasten inclusief de besturing zijn uitgevoerd in NEMA4/IP66.

Constant vernieuwend

Onze ervaring met de ontwikkeling van UF6 Stations maakt dat wij ons specialist kunnen noemen in het nauwkeurig beheersen van luchtstromen en temperatuur. Innclose staat bovendien niet stil. Onze engineers werken continu aan innovaties die leiden tot een verdere verbetering van performance en veiligheid. Daarom bedenken we oplossingen die voldoen aan alle geldende eisen en normen. De producten die wij ontwikkelen, zijn intrinsiek veilig (safe by design), worden in onze fabriek gebouwd en altijd in-house getest voor aflevering. Daardoor kan de installatie bij u snel verlopen. Kwaliteit en tijdige levering zijn gegarandeerd.

IN CASE OF NUCLEAIR ISSUES. Neem contact op: +31 (0)88 77 44000.