Mensen maken Innclose

Onze overtuiging is simpel: alle aansprekende prestaties zijn mensenwerk. Werk voor mensen, door mensen, met mensen. Bij Innclose werken mensen die daar net zo over denken. Mensen die beseffen dat je kennis en ervaring moet delen om te groeien. Dat doen we graag samen met u.

Verkoop
Coen Kuijer Managing Director
"Als anderen een probleem zien, dan zie ik een uitdaging. Daarom ga ik graag met ons team aan de slag om projecten succesvol af te ronden. Stimuleren en faciliteren zie ik daarbij als de belangrijkste taken van mijn rol als leider. De kracht komt vervolgens uit ons team en dat is de motor van ons succes. Voor de smeerolie zorg ik. Mijn doel is om met het team van Innclose jaar-in-jaar uit een gezonde groei door te maken en werkelijk iets te betekenen voor onze relaties."

Ervaring

Sinds 2001 tot en met 2011 ben ik directeur en aandeelhouder geweest van Metaflex Isosystems BV en Metaflex Beheer BV Vanaf 2013 ben ik directeur-eigenaar van Innclose, het vroegere Metaflex Special Products.

Vrije tijd

Buiten Innclose vind ik het belangrijk om te genieten van het goede leven met familie en vrienden. “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.”

Innclose volgens Coen

Door continue vernieuwing willen wij onze klanten blijvend ontzorgen. Innovatie is waar het om draait. Dat schept voldoening, iedere dag weer. En dat alles met een geweldig team!
Matthieu Janse Sales Manager

“Ik startte als exportmanager bij de Metaflex groep binnen de sector deuren en panelen. Na verloop van tijd zijn wij ons meer en meer gaan richten op projecten van complexere omvang. Uitdagende en speciale projecten kwamen op ons pad waarbij innovatiekracht, in samenwerking met de juiste partners, leidde tot uitzonderlijke technische oplossingen. In mijn huidige rol als sales manager denk ik conceptueel mee, pak nieuwe proposities snel op en vertaal deze naar de specifieke omgeving van de klant. Ik ben een echte doorzetter, vasthoudend en met een positieve kijk op de wereld.”

Ervaring

“Met mijn commerciële achtergrond met technische affiniteit ben ik vanaf 1997 werkzaam bij Metaflex. Eerst als exportmanager en later als sales manager. Vanaf het eerste uur was ik gesprekspartner in de samenwerking met Urenco. Ik heb een belangrijke technische en commerciële bijdrage mogen leveren aan de innovatieve producten die deze samenwerking heeft voortgebracht."

Vrije tijd

Zeilen. Genieten van de kleindochter. Klussen aan de oldtimer.

Innclose volgens Matthieu

Als er geen oplossing is, dan zoeken we er één.

Rob Smit Account Manager

Sinds januari 2016 ben ik werkzaam als accountmanager voor Innclose. Samen met u als klant de technische uitdaging helder krijgen om vervolgens met het team van engineers en projectmanagers intern tot een heldere oplossing te komen om uiteindelijk een mooi product of dienst te kunnen leveren.

Ervaring

In 1990 ben ik gestart  als adviseur in de akoestische ventilatieoplossingen. Vanaf 1992 werkzaam geweest bij Metaflex Isosystems als  adviseur en later verkoopleider in de bouw van geconditioneerde ruimtes. Na de verzelfstandiging van deze businessunit in 2011 ben ik, na wat kleine omzwervingen, begin 2016 begonnen als adviseur bij Innclose. Juist de jarenlange ervaring in de verschillende branches van de bouwfysica in combinatie met de voedingsmiddelenverwerkende industrie maakt mij de juiste gesprekspartner voor u als klant.

Vrije tijd

Mijn gezin staat op nummer 1. Daarnaast ben ik bestuurslid van de plaatselijke voedselbank om te adviseren in voedselveiligheidsvraagstukken. Verder kan ik erg genieten van een mooi stukje muziek onder het genot van glaasje rode wijn in gezelschap van vrienden.

Innclose volgens Rob

Het bedrijf, dat begint waar de panelenbouwers ophouden. Samen met collega’s openstaan voor de vraag van u als klant en tot verrassende oplossingen komen.

Algemeen
Ferdinand Hartman Purchase Manager

“Inkoop blijft mijn uitdaging; zoeken naar de juiste leverancier die Innclose dat beetje extra biedt in flexibiliteit en ondersteuning naar gezamenlijke klanten! Als ik ‘m vindt, geeft me dat een kick. Ik ga altijd op zoek naar persoonlijke samenwerking met de leverancier. Dit vertaalt zich terug in een kwalitatief hoogwaardiger eindproduct.”

Ervaring

In 1983 startte ik bij Metaflex Deuren B.V. als tekenaar/werkvoorbereider. In de kleinere organisatie behandelde ik toentertijd ook de inkomende en uitgaande goederenstroom. Vanuit deze situatie ben ik doorgegroeid naar de functie van inkoper. In eerste instantie bij Metaflex Deuren en daarna bij Metaflex Isosytems. Gepokt en gemazeld als Metaflex inkoper, ben ik vanaf 2011 inkoper bij Metaflex Special Products.

Vrije tijd

Naast ons gezin, dat veel tijd opslokt, loop of mountainbike ik om de conditie op peil te houden. Heerlijk!

Innclose volgens Ferdinand

Ons zeer gemotiveerde en hechte team gaat elke dag de uitdaging aan om de klant het beste te bieden. Dit gebeurt in een prettige en ongedwongen werksfeer.

Henrique van Ditshuizen Office manager

"Ik zorg ervoor dat intern alles op rolletjes loopt. Daarbij ben ik in mijn element als het lekker druk is. Ik houd mijn hoofd koel en zorg tussendoor met plezier voor een kop koffie, lunch voor collega’s of klanten. Naast efficiënt werken, doe ik mijn best om tijd en aandacht te besteden aan de prettige werksfeer. Het zijn de kleine dingen die het doen."

Ervaring

"Al vanaf 1988 ben ik werkzaam in de rol van secretaresse. Sinds 2007 begonnen als secretaresse bij Metaflex Isosystems, afdeling Special Products. In 2012 ben ik meegegaan met Coen Kuijer naar Metaflex Special Products."

Vrije tijd

Hardlopen om lekker de gedachten te laten gaan. Koken of uit eten met vriendinnen.

Innclose volgens Henrique

Hardwerkend, elkaar aanvullend en goed team. Ongedwongen, sociaal en gezellig.

Paul Huls Financial administration
"Ik zorg niet alleen voor de afhandeling van de in- en verkoopfacturen, maar verzorg de hele financiële projectadministratie bij Innclose. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de salarisadministratie, loonbelasting, BTW aangiftes en doe ik diverse statistiek-aangiftes."

Ervaring

"Maar liefst twintig jaar ben ik werkzaam bij Metaflex Isosystems B.V.  Medio 2011 ben ik overgegaan naar het team van Special Products."

Vrije tijd

Klussen in en om het huis. Kleindierensport en paarden.

Innclose volgens Paul

Veelzijdig, innovatief en elke dag weer anders. Samenwerken met enthousiaste collega’s en gaan voor de beste oplossingen.
Technische afdeling
Boris Wessels Project Manager

Als projectmanager vervul je binnen een organisatie een rol die erg breed kan zijn. Daarnaast stel je als het moet ook grenzen aan die breedte. Dit om het gehele proces beheersbaar te houden. Vanaf kiem tot aan de aftersales van het project ben en blijf je betrokken en heeft de projectmanager een helikopterview over het project, zonder daarbij details uit het oog te verliezen. Waar knelpunten zijn of dreigen te ontstaan dient ingegrepen te worden. Dit teneinde het project voor de betrokken partijen naar tevredenheid te laten verlopen. Dit zal de ene keer éénvoudiger zijn dan de andere, waarbij conflicten soms onvermijdelijk zijn. In die gevallen moet je dan samen rustig blijven en zoeken naar een passende oplossing.

Ervaring

Na mijn opleiding ben ik gedurende mijn loopbaan gegroeid van ‘groentje’ tot mijn huidige functie als projectmanager. Ik heb daarbij mogen werken in diverse branches, variërend van architectuur, adviesbranche, handel en prefab. Zowel op de bouwplaats als op kantoor aan zowel inkopende als verkopende zijde. Door deze brede ervaring kan ik mij goed in het gehele projectproces verplaatsen en gebruik ik mijn ervaring in de dagelijkse projectleiding. Die ervaring heb ik voornamelijk opgedaan in de bouwbranche en breidt deze nu binnen Innclose verder uit in een hoofdzakelijk werktuigbouwkundige omgeving.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin, huisdier, kijk ik graag naar mooie films en zou ik meer moeten sporten. Tevens ontspan ik van tuinieren. Voor zover ons drukke bestaan dit toelaat gaan we verder met vrienden uit eten en naar concerten en genieten we verder waar het kan.

Innclose volgens Boris

Innclose beschikt over een grote mate van beroepskennis, ervaring en nauwgezetheid. De medewerkers zijn nuchter en collegiaal. Daarnaast is de organisatie sociaal betrokken. Vanuit die structuur beschikt Innclose over de juiste tools om voor een opdrachtgever de soms lastige vraagstukken te vertalen naar een heldere, pasklare oplossing.

Johan Westervelt Project Engineer
"Tot mijn hoofdtaak behoort het engineeren van nieuwe producten en het verbeteren van bestaande producten. Daarbij regel ik alles tot in de puntjes zodat het product geproduceerd kan worden tegen een goede en acceptabele prijs. De input van de mensen op de vloer is binnen dit proces broodnodig. De mooiste projecten? Die in eigen beheer uitvoerig getest moeten worden om uiteindelijk die innovatieve oplossing aan de klant te kunnen presenteren."

Ervaring

"Na het afronden van de HTS ben ik altijd in verschillende engineerfuncties werkzaam geweest. Sinds 2007 in dienst van Metaflex."

Vrije tijd

Een voetbalwedstrijd fluiten. Hardlopen met de vereniging. De kinderen supporteren bij hun hobby’s. Klussen in huis en uitvinden wat je zelf allemaal kunt!

Innclose volgens Johan

Innclose heeft de klant altijd voorop staan. Binnen de projecten functioneren alle medewerkers op basis van gelijkwaardigheid.
Geerd Hekman Work Preperator / Design Engineer
“De spin in ’t web, zo voel ik me bij Innclose. In tegenstelling tot een spin, werk ik het liefst met collega's op de plaats waar theorie ophoudt en praktijk begint. Altijd op zoek naar een soepele samenwerking, schakel ik snel en zie ik het als een uitdaging problemen op te lossen en een vertraging tot een minimum te beperken. Als het nodig is, denk ik mee over constructie en uitvoering. Maar vooral zorg ik ervoor dat de benodigde onderdelen tijdig op de locatie beschikbaar zijn.”

Ervaring

"Met meer dan 25 jaar ervaring als werkvoorbereider ben ik sinds 2008 werkzaam bij Metaflex Isosystems B.V. Vanaf 2012 werk ik bij Metaflex Special Products."

Vrije tijd

Genieten van goed gezelschap onder het genot van een hapje en sapje. Rondstruinen met de camera. Er is zoveel boeiends om vast te leggen.

Innclose volgens Geerd

Het beste in elk mens naar boven halen. In teamverband voor het maximale gaan.
Operationele afdeling
Geert Houwers Operations Manager

"In de functie van manager operations ben ik verantwoordelijk voor de directe uitvoering van verkochte producten. Naast het inzetten van mensen zorg ik voor controle, assemblage en installatie bij de klanten."

Ervaring

"Sinds 1997 heb ik in mijn loopbaan bij Metaflex een aantal stappen gemaakt. Van werkvoorbereider, hoofd projectenbureau en supervisor van de engineering ben ik sinds augustus 2011 manager operations."

Vrije tijd

Mijn roots liggen in de agrarische sector, daarom help ik regelmatig op de boerderij van mijn broer met onderhoud van de mechanisatie. Tevens zijn duiken, motorrijden en auto’s mijn grote passie.

Innclose volgens Geert

In teamverband en samenwerking met partners de meest geavanceerde installaties turnkey opleveren.

Danny Monfrooij Supervisor installation

“Ik vind het een uitdaging om schijnbaar onmogelijke problemen, toch op te lossen. Als het nodig is, neem ik het voortouw om daar te komen waar we het best naar toe kunnen gaan. Door mijn flexibele instelling kan ik inspelen op de behoefte van het moment. En details verlies ik niet uit het oog.”

Ervaring

“Ik ben begonnen als monteur bij het toenmalige projectenbureau van Metaflex Isosystems B.V. Internationale projecten, in de koel- en vriessector, behoorden tot mijn verantwoordelijkheid. Vanaf ben ik ook 2007 ingezet bij de uitvoering van special products projecten in binnen- en buitenland. Nu werk ik als supervisor.”

Vrije tijd

Tijd doorbrengen met vrouw en dochter.

Innclose volgens Danny

Een dynamisch, internationaal opererend bedrijf met veel toekomstperspectieven.

Laurens Klein Goldewijk Senior Mechanic

“De bouw van de eerste stations voor Urenco; ik heb het allemaal meegemaakt. Door mijn jarenlange ervaring weet ik mogelijke problemen te voorkomen. Geen zorgen, ik maak ’t in orde.”

Ervaring

Vanaf 1989 werkzaam bij Metaflex.

Vrije tijd

Tennis. Motorsport in het algemeen.

Innclose volgens Laurens

Een vooruitstrevend bedrijf.