oktober 2016

Als projectmanager vervul je binnen een organisatie een rol die erg breed kan zijn. Daarnaast stel je als het moet ook grenzen aan die breedte. Dit om het gehele proces beheersbaar te houden. Vanaf kiem tot aan de aftersales van het project ben en blijf je betrokken en heeft de projectmanager een helikopterview over het project, zonder daarbij details uit het oog te verliezen. Waar knelpunten zijn of dreigen te ontstaan dient ingegrepen te worden. Dit teneinde het project voor de betrokken partijen naar tevredenheid te laten verlopen. Dit zal de ene keer éénvoudiger zijn dan de andere, waarbij conflicten soms onvermijdelijk zijn. In die gevallen moet je dan samen rustig blijven en zoeken naar een passende oplossing.

Ervaring

Na mijn opleiding ben ik gedurende mijn loopbaan gegroeid van ‘groentje’ tot mijn huidige functie als projectmanager. Ik heb daarbij mogen werken in diverse branches, variërend van architectuur, adviesbranche, handel en prefab. Zowel op de bouwplaats als op kantoor aan zowel inkopende als verkopende zijde. Door deze brede ervaring kan ik mij goed in het gehele projectproces verplaatsen en gebruik ik mijn ervaring in de dagelijkse projectleiding. Die ervaring heb ik voornamelijk opgedaan in de bouwbranche en breidt deze nu binnen Innclose verder uit in een hoofdzakelijk werktuigbouwkundige omgeving.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin, huisdier, kijk ik graag naar mooie films en zou ik meer moeten sporten. Tevens ontspan ik van tuinieren. Voor zover ons drukke bestaan dit toelaat gaan we verder met vrienden uit eten en naar concerten en genieten we verder waar het kan.

Innclose volgens Boris

Innclose beschikt over een grote mate van beroepskennis, ervaring en nauwgezetheid. De medewerkers zijn nuchter en collegiaal. Daarnaast is de organisatie sociaal betrokken. Vanuit die structuur beschikt Innclose over de juiste tools om voor een opdrachtgever de soms lastige vraagstukken te vertalen naar een heldere, pasklare oplossing.