september 2014

"Als anderen een probleem zien, dan zie ik een uitdaging. Daarom ga ik graag met ons team aan de slag om projecten succesvol af te ronden. Stimuleren en faciliteren zie ik daarbij als de belangrijkste taken van mijn rol als leider. De kracht komt vervolgens uit ons team en dat is de motor van ons succes. Voor de smeerolie zorg ik. Mijn doel is om met het team van Innclose jaar-in-jaar uit een gezonde groei door te maken en werkelijk iets te betekenen voor onze relaties."

Ervaring

Sinds 2001 tot en met 2011 ben ik directeur en aandeelhouder geweest van Metaflex Isosystems BV en Metaflex Beheer BV Vanaf 2013 ben ik directeur-eigenaar van Innclose, het vroegere Metaflex Special Products.

Vrije tijd

Buiten Innclose vind ik het belangrijk om te genieten van het goede leven met familie en vrienden. “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.”

Innclose volgens Coen

Door continue vernieuwing willen wij onze klanten blijvend ontzorgen. Innovatie is waar het om draait. Dat schept voldoening, iedere dag weer. En dat alles met een geweldig team!