februari 2016

Sinds januari 2016 ben ik werkzaam als accountmanager voor Innclose. Samen met u als klant de technische uitdaging helder krijgen om vervolgens met het team van engineers en projectmanagers intern tot een heldere oplossing te komen om uiteindelijk een mooi product of dienst te kunnen leveren.

Ervaring

In 1990 ben ik gestart  als adviseur in de akoestische ventilatieoplossingen. Vanaf 1992 werkzaam geweest bij Metaflex Isosystems als  adviseur en later verkoopleider in de bouw van geconditioneerde ruimtes. Na de verzelfstandiging van deze businessunit in 2011 ben ik, na wat kleine omzwervingen, begin 2016 begonnen als adviseur bij Innclose. Juist de jarenlange ervaring in de verschillende branches van de bouwfysica in combinatie met de voedingsmiddelenverwerkende industrie maakt mij de juiste gesprekspartner voor u als klant.

Vrije tijd

Mijn gezin staat op nummer 1. Daarnaast ben ik bestuurslid van de plaatselijke voedselbank om te adviseren in voedselveiligheidsvraagstukken. Verder kan ik erg genieten van een mooi stukje muziek onder het genot van glaasje rode wijn in gezelschap van vrienden.

Innclose volgens Rob

Het bedrijf, dat begint waar de panelenbouwers ophouden. Samen met collega’s openstaan voor de vraag van u als klant en tot verrassende oplossingen komen.