maart 2017

De Zorgtotaal 2017 in de Jaarbeurs Utrecht zit er weer op. Zorgtotaal is de grootste totaalbeurs voor professionals in de zorgsector in Nederland.

 

Innclose heeft op haar stand een modulair systeem getoond voor hygiënische wanden, plafonds en hermetische deuren. Deze wand- en plafondsystemen worden in de zorg toegepast voor o.a. de CSA (centrale sterilisatie afdeling), de apotheek, het laboratorium en de grootkeuken.

Het grote voordeel van het wandsysteem van Innclose is dat alle leidingen in de wanden worden geïntegreerd. Hierdoor kan er snel en schoon een hygiënische en stofarme ruimte gerealiseerd worden. Dit spaart veel kosten en levert geen stilstand op van afdelingen.

 

We hebben met veel oude bekenden en nieuwe geïnteresseerde bezoekers gesproken. Daarnaast hebben we de Innclose naam breed uitgedragen in de zorgsector. Op de foto ziet u ons beursmodel. We kijken nu al uit naar de volgende beurs in 2019!

 

Mocht u de Zorgtotaal hebben gemist, bezoek ons dan op: www.innclose.com of kom langs voor een kop koffie. Wij laten u graag de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cleanroombouw zien.