Configurator

  • Technische gegevens

  • Opties

  • Contactgegevens

Producten naar een hoger kwaliteitsniveau

Voor een veilige voedselproductie is het elimineren van besmettingsbronnen een belangrijke voorwaarde. Volgens de wet moet u voldoen aan de HACCP, BRC en IFS voorschriften. En voor de reputatie van uw merk is het van levensbelang om betrouwbare kwaliteit te produceren. De oplossingen die wij bedenken en produceren, helpen om uw producten naar een hoger kwaliteitsniveau te tillen.

Arbeidsvriendelijke reiniging

De oplossingen van Innclose voor de food industrie zoals high care ruimtes, rijs- en rustkasten, koel- en vriestunnels en spiraalvriezers kenmerken zich door een hoog afwerkingsniveau, wat de effectieve reiniging vereenvoudigt. Zo zijn er geen holle ruimtes en kunnen de paneelnaden volledig worden afgelast. Hiermee sluit u oncontroleerbare vuilophoping uit en behoren loslatende kitvoegen tot het verleden.

Voedselveilige materialen

Niet iedereen staat erbij stil, maar elke vorm van voedselbereiding heeft zo zijn eigen aandachtspunten. Zouten, zuren, vocht en temperatuur zijn aspecten die de uiteindelijke materiaal- en constructiekeuze beïnvloeden. Het ene proces is gebaat bij een wandafwerking met voedselveilige coating om kruisbesmetting te voorkomen. Bij een ander proces kunt u beter voor rvs 304 of 316 kiezen. De juiste beslissing maakt u met de experts van Innclose. Over de jaren hebben we de kennis en ervaring opgebouwd.