Configurator

  • Technische gegevens

  • Opties

  • Contactgegevens

Processen kunnen veiliger en schoner

Niet voor niets heet Innclose the casing company. Onze engineers richten zich volledig op de buitenkant van een proces. Wij zijn ervan overtuigd dat processen in de voedingsindustrie, farmacie/laboratoria, micro-elektronica, de zorg, machinebouw, energie en de uraniumverrijking nóg veiliger en schoner kunnen.

Behuizing die beschermt

Bij ontelbare processen in de genoemde branches zijn er behuizingen die het product, het proces en de medewerkers moeten beschermen. U richt zich op het productieproces, terwijl onze engineers kijken naar het beschermen daarvan. Vanzelfsprekend brengen wij onze ervaring mee die we over de jaren hebben opgebouwd. We durven best te zeggen dat wij altijd dé oplossing bedenken binnen het reële budget dat u ervoor over heeft.

Thuis in behuizingen

Innclose is uw partner in hoogwaardige behuizingen en wij gaan geen uitdaging uit de weg. Hoe werken we? Eerst worden uw wensen geïnventariseerd; aansluitend nemen we de geldende normen en voorschriften mee in ons ontwerp. Pas als de neuzen dezelfde kant op staan, gaan wij aan de slag.