Exact volgens uw wensen en turn-key

Uw cleanroom of speciale behuizing moet natuurlijk exact op maat en volgens uw wensen worden geïnstalleerd. Dat snappen wij maar al te goed. Vandaar dat wij eerst goed naar u  luisteren om exact uw wensen te kennen. Daarmee gaan we aan de slag en leveren we perfect op tijd de beste kwaliteit. U kunt u blijven concentreren op uw proces en Innclose zorgt voor de beste afscherming. Nieuwsgierig? Zo is onze aanpak:

1. Inventarisatie & Advies

Samen op één lijn

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek maakt onze technisch adviseur samen met u een inventarisatie van de huidige situatie, uw wensen en eventuele problemen. U bespreekt uw visie, uw doelstellingen en uw wensen. Op basis van deze informatie stellen we een advies op, dat we samenvatten in een voorstel dat we met u bespreken. Na de eventuele aanpassingen gaan we dit voor u uitwerken.

2. Design & Engineering

Een inzichtelijk proces

Voordat we starten met ontwerp & engineering nemen we nogmaals alle uitgangspunten en details met u door. Tijdens het ontwerp & engineering traject zijn altijd revisies in de tekeningen aan te brengen en te traceren. Waar nodig voeren we ook sterkteberekeningen en seismische berekeningen voor u uit. Innclose maakt gebruik van SolidWorks tekenpakketten waarmee we in 3D en 2D kunnen ontwerpen. Ook behoort BIM tot de mogelijkheden.

3. Assemblage

All ready for the job

Turn-key oplevering en ingebruikname maakt de minste inbreuk op uw bedrijfsprocessen. Innclose kan cleanrooms, behuizingen, producten en systemen tot 10 ton in eigen huis opbouwen, onderwerpen aan alle vereiste testen en gereedmaken voor transport. We kunnen uw cleanroom of behuizing ook opbouwen op locatie. Waar ter wereld ook: Innclose levert uw cleanroom of behuizing volledig getest en werkend op.

4. Installatie & Service

Door Innclose of door u

Gekwalificeerde en ervaren monteurs, supervisors en projectmanagers zijn verantwoordelijk voor de installatie en ingebruikname on site. Desgewenst is installatie door uw eigen monteurs, onder onze supervisie, ook mogelijk. Bij de montage gaan we uit van een minimale verstoring van uw bedrijfsprocessen. Tijdens de gebruiksperiode verzekert een all-in servicecontract met Innclose u van een installatie die duurzaam naar wens functioneert.

5. Projectmanagement

Regie en beheersing

Onze projectmanager is uw vaste aanspreekpunt. De projectmanagers van Innclose combineren hun technische expertise met kennis van de markten en sectoren waarin zij opereren. Vanaf het stadium van ontwerp & engineering is onze projectmanager uw regisseur en controleur. Hij ziet toe op de ontwikkeling, inkoop, KAM, werkvoorbereiding, assemblage en installatie. Met als doel: uw project naar wens en zo efficiënt en vlot mogelijk realiseren.  

6. Flexibiliteit

Schaalbare complexiteit

We zijn flexibel en passen ons gemakkelijk aan aan de eisen en complexiteit zoals door u gesteld. Bent u op zoek naar een snelle en efficiënte oplossing, dan kunnen we u deze service bieden. Ons uitgangspunt blijft altijd: zwaar en duurzaam als het moet en licht en efficiënt als het kan. Vandaar dat Innclose producten en diensten levert naar uw behoefte. Hiermee bedienen we zowel internationale organisaties in de nucleaire branche als vele MKB bedrijven.