Configurator

  • Technische gegevens

  • Opties

  • Contactgegevens

Schoner, veiliger en efficienter werken

Samen met machinebouwers pakken wij uitdagende en innovatieve projecten op en zorgen er samen voor dat producenten schoner, veiliger en efficiënter kunnen werken. Binnen zo’n project heeft ieder zijn eigen rol. De machinebouwer ontwerpt en bouwt een topmachine. Innclose ontwerpt een functionele en montagevriendelijke omkasting op maat.

Verschillende functies

Binnen de machinebouw kunnen omkastingen verschillende doelen en functies dienen. Denk aan geluidsisolatie, hygiënische bescherming, brandwerendheid, machineveiligheid of combinaties hiervan. Altijd geldt dat de machinebehuizing bijdraagt aan het verbeteren van de werkomstandigheid, het productieproces versoepelt of het eindproduct perfectioneert.

Ervaring maakt de meester

Door de jaren heen heeft Innclose tal van machineomkastingen gebouwd. Dat gebeurt altijd in nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Door deze intensieve manier van werken, ontwikkelen wij een maatwerkomkasting die niet alleen voldoet aan de eisen van de eindklant, maar ook aan die van de machinebouwer. Waar wij onder meer naar kijken? De machine moet eenvoudig toegankelijk zijn. Dat is namelijk nodig voor het machineonderhoud, de reiniging en het vervangen van onderdelen.

Testkasten en testruimtes

Naast functionele machinebehuizingen ontwerpt en produceert Innclose thermische omkastingen en testkamers met een breed temperatuurbereik van -70 ◦C tot +180 ◦C, met een relatieve luchtvochtigheid tot 98%. Deze extreme omstandigheden eisen dat de thermisch isolerende vloeren, wanden, deuren en plafonds van de Innclose testkast of testruimte bestand zijn tegen enorme temperatuurswisselingen.